5 saker du inte visste om mig!

 
1. Jag älskar att läsa deckare! Gillar inte att läsa typiska tjejböcker som bara handlar om massa problem med kompisar, skola och skvaller osv. Sånt är det redan för mycket av i verkliga livet.
 
2. Jag har två barndomsvänner som betyder väldigt mycket för mig. Dom har alltid funnits där medans andra försvunnit. Dom är helt underbara och jag hoppas dom kommer finnas kvar för alltid! ♥
 
3.Räknar alltid ut hur många timmar jag får sova på kvällen när jag går och lägger mig.
 
4. Jag tror oftast det bästa om folk vilket gör att jag ofta blir besviken när det visar sig att dom inte är som jag trodde.
 
5. Jag hatar att stoppa ner smutsig disk och sånt i diskmaskinen ändå jobbade jag på cafe i sommras och tyckte inte alls all smutsig disk där var äcklig. Väldigt konstigt men kanske var för att man fick pengar för det haha.
 
Kram ♥
 

Someone´s watching 
Hej!
Jaa vad har jag gjort idag, har varit i skolan. Hur var det i skolan idag? Joo det var bra hade idrott första timmen var riktigt trött så direkt på morgonen men tog mig igenom 2km dock inte så bra resultat men har ju varit lite skadad och så nu. Ska köpa träningskort snart och komma igång med träningen är riktigt pepp faktiskt!! Vi pröva även nån dragkamps maskin där ett rep satt fast i vikter så skulle man dra som i dragkamp. Var riktigt jobbigt klara 50kg och hälften på 57 sen gick det inte mer. Efter skolan hämta jag ut mitt id-kort , köpte träningsbyxor också så nu är det bara att köra igång!! 
Kram ♥


 

 

Fotografering Frida

Hejsan! Överlevde (nästan inte) min längsta skoldag. Men nu är den gjorde för denna veckan så det är gött. Imorn går jag bara till tolv DET ÄR SKÖNT! Nu ska jag kolla på bonde söker fru för det är så mysigt haha!
Lägger in några proträttbilder på Frida som vi tog för ett tag sen.
Kram ♥
 

Shadows hiding in the dark

 
Hejsan! Livet rullar på glider runt på ett bananskal hahahah (övertrött orkar inte förklara vad det roliga var för det var inte ens roligt) hahaah! Skolfoto idag i skolan och blev modellsnygg som vanligt eller INTE. Det ligger nån slags förbannelse över skolfoto det är typ redan bestämmt att man ska se helt efterbliven ut, Men men är ju bara hela skolan som kommer kolla på bilden sen.....  Lite bilder tagna av mig och Sofie här ovanför. Hade förresten en riktigt mysdag med Sofie i söndags bara slappa och fotografera kan det bli bättre?! Imorn är det långdag i skolan lite segt. 
Kram alla fina! ♥
 
 

Monday you can fall apart. Tuesday wednesday break my heart. Thursday doesn't even start. It's friday i'm in love

 
Hejsan!
Äntligen helg! Jag ska verkligen försöka bli bättre på att blogga nu när man kommit in i vardagen med ny skola och sånt! Ska försöka få tid till att ta lite fler bilder nån dag också.
Kram ♥
 

Jag ska måla hela världen

Här är lite fler bilder som jag redigerat från när jag & Klara fota för ett tag sen! ♥
Helg ♥


Hejsan!

Har vart en bra helg. I fredags myste jag med Elin hela kvällen, vi gjorde chokladmousse. Visar bilder nån annan dag men dom blev super proffsiga iallafall. Igår åkte jag, Elin och Frida in till gbg och kolla Snabba cash 2. Sen åkte vi hem till Elin på kvällen träffa Erika och Johanna och gick ut på en riktigt kall, blåsig nattpromenad. Hamnade tillslut på busshållplatsen, kom hem däckade i sängen av trötthet.
Idag har jag pluggat inte lika kul men det måste också göras!
På bilderna ser ni vad jag gick runt i Göteborg i ;)
     Kram ♥

Tävling :)Hejsan!
Är med i en tävling igen hos Hanna! Temat på tävlingen är porträtt.
Filtret jag valt är detta!
Kram ♥

Metallic drop


Hejsan!
Förlåt att det varit väldigt dålig uppdatering här ska försöka bättra mig! Skönt att det varit helg nu. Kom nyss hem från Sofie , var på kräftskiva hos dom igår fast jag inte äter kräftor men det var mysigt ändå. Men nu ska jag plugga super kul verkligen..... Vi hörs ♥