Long exposure ♥

 
Nikon D5000 + Nikorr AF-S 18-200mm f/3.5-5.6
 
Mitt första riktiga försök till långexponerade vattenbilder! Eftersom jag inte ofta bär runt på stativet när det väl behövs, när man väl hittar det där perfekta stället där vattnet sköljer över stenarna så har jag aldrig riktigt fått till några långexponerade bilder då det är fruktansvärt svårt att få till utan stativ om man vill ha någorlunda lång slutartid! Samma sak gällde i detta fallet! Vi hyrde cyklar i Skagen och kom till denna stenstrand. Perfekta stället att fota men cyklade så klart inte runt med stativet då jag har ett gammalt o tungt! Så det var bara att cykla tillbaka till båten och hämta stativet som jag iaf hade släpat med på båten. Riktigt roligt var det att fota och exprimentera med slutartid och olika vinklar! Blev väldigt nöjd med resultatet och ljuset i bilderna. 
 
Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna! ♥
 
 
 

Hösten är här!

Nu är det höst på riktigt så här kommer några höstiga bilder! Både mysigt och trist med höst! Hade konditionstest idag var kallt och gick dåligt så det kan vi bara glömma tycker jag. Var ärtsoppa i matsalen så vi bestämde oss för att äta hamburgare istället! Sen kom dagens klantighet då vi tog bussen åt fel håll och fick vänta och byta bussar cirka en timma för att åka några hållplatser som i vanliga fall tar fem minuter så det var ju rätt klantigt eftersom vi kom en halvtimma försent också! Stannade kvar efter skolan och gick till torget och fixa och köpte lite smått och gott som ni kanske får se någon dag! Imorn är det freeedaaaag! Hoppas ni får en härlig helg! Kram ♥

I´m back! ♥

Halloj allihopa!
Fast finns nog inga läsare kvar här förutom Elin så kärlek till henne! ♥ Nu har jag bestämt mig för att försöka börja blogga igen efter nästan ett års uppehåll! Har fixat en ny fräsch design så då blir det såklart lite roligare! Helgen har varit full av goa vänner och veckan som kommer verkar bli slapp så det är gött! 
Kram ♥